Beleid voor acceptabel gebruik voor Norton-apparaatbeveiliging

Norton-producten voor apparaatbeveiliging zijn gelicentieerd onder een beleid voor acceptabel gebruik. Het acceptabele gebruik voor elk Norton-product voor apparaatbeveiliging is momenteel als volgt gedefinieerd:

• Norton Security Standaard: kan slechts op één apparaat of besturingssysteem worden gebruikt.

• Norton Security Deluxe: kan op 3 tot 5 apparaten en meerdere besturingssystemen worden gebruikt

• Norton Security Premium for One Device en Norton Security Premium for Two Devices: alleen beschikbaar in Australië en Nieuw-Zeeland. Deze kan op 1 of 2 apparaten worden gebruikt en heeft 2 GB online back-upruimte.

• Norton Security Premium: kan op 10 apparaten en meerdere besturingssystemen worden gebruikt. Inclusief back-up en Norton Family.

Controleer uw account of kijk op de Norton-verpakking voor meer informatie over uw licenties.

Als u de installatielimiet voor uw product heeft bereikt, kunt u een installatie overdragen van een ongebruikt apparaat naar een nieuw apparaat of moet u uw product mogelijk upgraden naar een product met een hogere acceptabele gebruikslimiet.

U kunt ook een installatie vrijmaken of upgraden naar het volgende productniveau als het huidige abonnement niet aan uw beschermingsbehoeften voldoet. Lees U heeft alle beschikbare installaties van uw Norton-product voor apparaatbeveiliging gebruikt voor meer informatie.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v99510157
Besturingssysteem: windows,mac