Ik wil mijn Norton Small Business-product downloaden

Norton Small Business biedt u een beveiligingsproduct voor meerdere platforms om uw apparaten te beschermen. Volg deze instructies om de nieuwste versie van Norton Security, aangeboden door Norton Small Business, op uw computer te downloaden en installeren. Als u niet de eigenaar van het Norton Small Business-account bent, gaat u naar Downloaden en installeren op apparaat van gebruiker.

Uw Norton-account wordt automatisch gemaakt wanneer u een product in de Norton Online Store koopt. Ga naar als uw Norton-product nog niet bij uw account is geregistreerd Een ongeregistreerd Norton Small Business-product downloaden en installeren.

Ga naar als u uw product al heeft geactiveerd Een geregistreerd Norton Small Business-product downloaden en installeren.

Een ongeregistreerd Norton Small Business-product downloaden en installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen Norton-account, dan klikt u op Account aanmaken en voltooit u het registratieproces.

3. Controleer in het venster Installeren op dit apparaat of de weergegeven productnaam overeenkomt met het product dat u wilt installeren, en klik op Akkoord en downloaden.

Als u een nieuw product wilt installeren dat niet in het venster wordt weergegeven, klikt u op Een productsleutel invoeren en voert u vervolgens de productsleutel of pincode in om het downloadproces te starten.

4. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor Windows: druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Mac: druk op de toetsen Command + Option + L om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gdownload.

5. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

6. Uw Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Een geregistreerd Norton Small Business-product downloaden en installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer Norton Small Business op de pagina Abonnementen en klik op Downloaden.

3. Klik in het venster Op dit apparaat installeren op Akkoord en downloaden.

4. Volg de weergegeven instructies voor het Uitvoeren of Opslaan van het downloadbestand. Deze kunnen verschillen, afhankelijk van uw browser. Als u heeft gekozen om het bestand op te slaan, gaat u na het downloaden naar de opslaglocatie en dubbelklikt u op het bestand.

Nadat het downloadprogramma is uitgevoerd, wordt uw product automatisch gedownload, geïnstalleerd en geactiveerd. Uw apparaat wordt weergegeven met de actuele beveiligingsstatus en aanvullende software kan vanuit uw Norton-account worden geïnstalleerd.

E-mailuitnodiging aan de gebruikers verzenden

U moet e-mailinstructies verzenden om het Norton-product via het Norton-account op het apparaat van uw gebruiker te installeren.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen Norton-account, dan klikt u op Account aanmaken en voltooit u het registratieproces.

3. Selecteer Norton Small Business op de pagina Abonnementen en klik op Downloaden.

4. Klik op Installeren op een ander apparaat.

5. Voer in het venster Installeren op een ander apparaat de e-mailadressen in van de gebruikers voor wie u het product op hun apparaat wilt installeren. Klik dan op de knop Verzenden.

6. Klik op Uitnodigingen verzenden.

7. Klik op Gereed.

Downloaden en installeren op apparaat van gebruiker

1. Zoek en open de e-mail van Het Norton-team.

Neem contact op met de eigenaar van uw Norton Small Business-product als uw installatielink is verlopen of als u de installatie-uitnodiging bent kwijtgeraakt of niet heeft ontvangen.

2. Klik op Norton installeren.

3. Volg de weergegeven instructies voor Uitvoeren of Opslaan en uitvoeren van het downloaderbestand. Deze kunnen verschillen, afhankelijk van uw browser.

U hoeft zich niet aan te melden of een Norton-account te maken om uw Norton Small Business-product te downloaden of installeren.

Norton Small Business is momenteel alleen beschikbaar in de VS, het VK, LAM, Australië en Canada.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v98512220
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 26/08/2020