Fout: 'Ongeldige productsleutel'

U ontvangt mogelijk de fout 'Ongeldige productsleutel' als u uw productsleutel invoert bij het verkeerde product. Controleer of u het juiste product voor uw sleutel heeft gedownload.

Download de recentste versie via uw account

• Heeft u uw product bij de Norton Online Store gekocht, of uw product al geïnstalleerd en geregistreerd bij uw account, dan kunt u zich aanmelden om de recentste versie te downloaden. Met dit proces wordt automatisch de installatie gestart.

Volg de instructies in het document Norton op uw apparaat downloaden en download de recentste versie die bij uw account is geregistreerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v95172414
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 03/06/2019