Uw bescherming van het ene naar het andere apparaat overdragen

Uw abonnement wordt geleverd met een beperkt aantal licenties waarmee u verschillende apparaten kunt beschermen. Kom te weten hoeveel apparaten u met uw Norton-abonnement kunt beschermen.

Als u uw licenties hebt opgebruikt,

• U kunt u de licentie van een ongebruikt apparaat overdragen voor installatie op een ander apparaat (of)
  • U kunt een product met meer licenties kopen op norton.com/products en contact opnemen met Ledenondersteuning en -diensten om uw opties te bespreken.

Verwijder uw bestaande apparaat en zet uw licentie over op een ander apparaat

1. Meld u aan bij uw account.

2. Ga in de rechterbovenhoek van de pagina met de muis over het accountpictogram of de foto en klik op Mijn abonnementen.

3. Op de pagina Mijn account selecteert u op het tabblad Mijn abonnementen het product dat u wilt beheren.

4. Klik onder het product op Licenties beheren.

5. Kies in het pop-upvenster het apparaat dat u niet meer gebruikt en klik vervolgens onder Licentie verwijderen op het prullenbakpictogram.

6. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

7. Klik op Downloaden om Norton op een nieuw apparaat te installeren.

8. Klik op de pagina Aan de slag op Downloadlink verzenden. Volg de instructies op het scherm om het product te downloaden en te installeren op een ander apparaat.

Tips

• Uw productabonnement gaat in wanneer u de aankoop voltooit. Is uw abonnement bijvoorbeeld nog 100 dagen geldig en verwijdert u het product van uw oude apparaat om het op het nieuwe apparaat te installeren, dan heeft uw product nog 100 dagen over.
  • U gebruikt een licentie van uw product bij een installatie op een virtuele machine.

Video: Uw Norton-bescherming overdragen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73856951
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 13/02/2024