Uw Norton-apparaatbeveiliging overdragen naar een nieuw apparaat

Uw Norton-abonnement wordt geleverd met een beperkt aantal licenties waarmee u verschillende apparaten kunt beschermen. Als al uw licenties in gebruik zijn, kunt u een licentie van een ongebruikt apparaat overdragen en op een nieuw apparaat installeren.

Als Windows 7 op uw pc staat, gebruik dan de volgende informatie:

Norton-bescherming voor Windows 7

Microsoft heeft de ondersteuning voor Windows 7 formeel beëindigd. Uw Norton-producten blijven echter ondersteuning bieden voor Windows 7 in de nabije toekomst.

Als u Windows 7 blijft gebruiken, ontvangt u nog steeds de nieuwste malwaredefinities van LiveUpdate, kwetsbaarheidsupdates en oplossingen voor compatibiliteitsproblemen voor uw Norton-clientbeveiligingssoftware. U ontvangt echter niet langer de nieuwe software-updates die gebruikers van ondersteunde versies van Windows (Windows 10, Windows 8 en Windows 7 Service Pack 1) wel ontvangen, voor uw Norton-clientbeveiligingssoftware. Lees voor meer informatie Norton-bescherming voor Windows 7 nadat Microsoft ondersteuning heeft beëindigd.

Als u een nieuw Windows 10-apparaat heeft gekocht en Norton wilt overzetten, kunt u de onderstaande instructies op uw nieuwe apparaat volgen.

Norton-bescherming overdragen naar een nieuw apparaat

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik op de pagina Mijn Norton onder Apparaatbeveiliging op Apparaten weergeven/Apparaten herzien.

3. Identificeer op de pagina Apparaatbeveiliging het apparaat dat u niet langer wilt beschermen.

Het apparaat moet worden weergegeven met een groene of oranje status. Als het apparaat dat u niet meer gebruikt wordt weergegeven met een rode of grijze (inactieve) status, kunt u de licentie voor dat apparaat niet vrijgeven. In dat geval moet u eerst de problemen met dit apparaat oplossen voordat u de licentie kunt vrijgeven. Als u de problemen niet kunt oplossen, kunt u het apparaat van uw Norton-account verwijderen.

4. Als u het apparaat niet ziet, klikt u op de link Geschiedenis onderaan de apparaatlijst om uw oude inactieve apparaten weer te geven.

5. Klik op de drie puntjes onder het apparaat.

6. Klik vervolgens op Licentie beheren in het menu dat verschijnt.

7. Selecteer op de pagina Apparaat beheren onder Wat wilt u doen? de optie Norton verwijderen. Klik dan op Volgende.

8. Klik in het geopende venster Norton verwijderen op Ja.

9. Selecteer een van de volgende opties op de pagina Op nieuw apparaat installeren en klik vervolgens op Volgende :

• Klik op Nu installeren om Norton-apparaatbeveiliging op het huidige apparaat te installeren.

• Klik op Link verzenden om Norton-apparaatbeveiliging op een ander apparaat te installeren.

10. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Lees Norton op uw apparaat downloaden voor gedetailleerde instructies.

Video: Uw Norton-bescherming overdragen

Veel Norton-gebruikers hebben hun oplossing voor dit probleem op ons communityforum gedeeld. Zie oplossingen van gebruikers voor het overzetten van Norton in de Norton Community.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73856951
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 22/03/2020