Uw bescherming van het ene naar het andere apparaat overdragen

Uw abonnement wordt geleverd met een beperkt aantal licenties waarmee u verschillende apparaten kunt beschermen. Als al uw licenties in gebruik zijn, kunt u een licentie van een ongebruikt apparaat overdragen en op een ander apparaat installeren. Lees Aantal beschikbare licenties in uw abonnement bepalen om na te gaan of er binnen uw abonnement nog ongebruikte licenties zijn.

Uw licentie naar een ander apparaat overdragen

Als u al uw licenties heeft gebruikt, kunt u deze stappen volgen om een licentie over te dragen.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Zoek het apparaat dat u niet meer wilt beschermen op de pagina Apparaatbeveiliging.

U kunt de licentie die aan een apparaat met een rode of grijze (inactieve) status is gekoppeld, niet verwijderen. U moet eerst de problemen met dit apparaat oplossen, voordat u de bijbehorende licentie verwijdert. Als u de problemen niet kunt verhelpen, kunt u het apparaat uit uw account verwijderen.

3. Als u het apparaat niet ziet, klikt u op de link Geschiedenis weergeven onderaan de apparaatlijst om uw oude inactieve apparaten weer te geven. Als u het apparaat nog steeds niet kunt vinden, is het mogelijk gekoppeld aan een andere productsleutel of een ander abonnement.

4. Klik op het pictogram Meer opties onder het apparaat. Klik vervolgens op Licentie beheren in het menu dat verschijnt.

5. Selecteer op de pagina Licenties beheren de optie Licentie verwijderen. Klik vervolgens op Ja om te bevestigen.

Zodra u een licentie van een apparaat heeft verwijderd, wordt het apparaat niet meer beschermd en van de pagina Apparaatbeveiliging verwijderd.

6. Klik op Nu installeren om de bescherming op een nieuw apparaat te installeren.

7. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Lees Uw bescherming op uw apparaat downloaden voor gedetailleerde stappen.

Video: Uw Norton-bescherming overdragen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73856951
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 08/09/2021