De ordergegevens van uw Norton-product of -service vinden

Als u uw bescherming via een provider heeft verkregen of als deze al op een nieuwe computer was geïnstalleerd, staan de bestelgegevens mogelijk niet op de uw Norton-accountpagina.

Serienummer, betalingsbewijs, bestelnummer en productsleutel van het Norton-product vindt u door u aan te melden bij uw account.

De ordergegevens van uw Norton-product of -service vinden

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op de pagina Mijn account op het tabblad Bestelgeschiedenis.

3. Klik op het product waarvoor u het serienummer, het bestelnummer, de productsleutel of de factuur wilt zien. Klik hier voor andere manieren om uw productsleutel te vinden.

Het serienummer en de productsleutel van uw product staan ook vermeld in de e-mail met de orderbevestiging die u heeft ontvangen van Norton na voltooiing van de aankoop in de Norton Online Store.

Video: De productsleutel vinden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70313311
Besturingssysteem: windows, mac, android, ios