Kom te weten wat u moet doen als u uw abonnement niet in uw Norton-account kunt vinden

Er zijn enkele redenen mogelijk voor het geval dat uw Norton-abonnement niet in uw Norton-account wordt weergegeven.

• U heeft zich mogelijk bij het verkeerde Norton-account aangemeld.
  • Misschien gaat het om een product dat u nog bij uw Norton-account moet registreren.
  • Uw Norton-product komt mogelijk van uw provider. Dit wordt niet weergegeven in uw Norton-account.

Aanmelden bij het juiste Norton-account

1. Maak een Norton-account aan of meld u aan bij het account met het e-mailadres dat u heeft gebruikt om de aankoop te doen. U moet op het moment van aankoop een e-mail van Norton hebben ontvangen.

2. Klik op Downloaden in de portal Mijn Norton.

3. Klik op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.

Een productsleutel toevoegen aan uw account

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik in het venster Aan de slag op Een nieuwe productsleutel invoeren.

3. Typ uw productsleutel en klik op >.

Uw productsleutel is een combinatie van letters en cijfers. De sleutel bevat geen speciale tekens. Lees Het Norton-product downloaden dat u in een winkel heeft gekocht als u het bericht 'Voer uw factuurgegevens en productsleutel in op norton.com/setup om uw abonnement te starten' ziet.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

Het Norton-product dat vooraf op uw apparaat is geïnstalleerd aan uw account toevoegen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik op Help en vervolgens op Account.

3. Volg de instructies om u bij uw bestaande account aan te melden.

Nadat u bent aangemeld bij uw account, wordt uw product aan uw account toegevoegd en kunt u uw services beheren of het product op een ander apparaat downloaden.

Een Norton-product toevoegen dat u via een provider heeft verkregen

Lees De Norton-producten die u bij een provider heeft aangeschaft, in uw Norton-account zien als u uw Norton-product via een provider heeft aangeschaft.