Lees wat u kunt doen als u het Norton-abonnement niet in uw account kunt vinden

Ziet u uw Norton-product niet wanneer u bij uw account bent aangemeld, dan bent u mogelijk bij het verkeerde account aangemeld en uw aankoop is mogelijk aan een ander account gekoppeld.

Als u het abonnement niet in uw account kunt vinden, controleert u of u een account heeft aangemaakt met een oud e-mailadres. Als u geen toegang heeft tot uw oude e-mailadres, neemt u voor hulp contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Contact opnemen

Voer afhankelijk van uw situatie een van de volgende handelingen uit: