De factuur vinden voor aankopen die zijn gedaan op Norton.com of voor automatisch verlengde abonnementskosten voor Norton.

De bevestigingsmail die u heeft ontvangen voor de automatische abonnementsverlenging is de factuur voor uw aankoop. Controleer uw mailbox of spammap om de bevestigingsmail te vinden. Uw bevestigingsmail bevat de benodigde belastinggegevens en orderbedragen.

De factuur afdrukken of downloaden

1. Meld u aan bij uw account om uw factuur af te drukken of te downloaden.

2. Klik onder Ordergeschiedenis op het Ordernummer om de factuur te bekijken/af te drukken.

Als u hulp nodig heeft bij toegang tot uw account, leest u De instellingen van uw Norton-account bijwerken. Zie Veelgestelde vragen: Automatische verlengingsservice van NortonLifeLock-abonnement voor meer informatie over abonnementsverlenging.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v66844717
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 08/12/2020