Norton voor Mac verwijderen

Volg de stappen in een van de volgende secties. Dit hangt af van uw Norton-product:

Norton voor Mac 7.x of later verwijderen

1. Dubbelklik in de map Programma's op uw Norton-product.

2. Klik op de menubalk naast het Apple-pictogram op Norton Security en selecteer vervolgens Norton-product verwijderen.

U moet in het venster van het Norton-product zijn om de menuopties te zien.

3. Klik in het bevestigingsvenster van Norton-product verwijderen op Verwijderen.

4. Typ de naam en het wachtwoord van uw beheerdersaccount en klik vervolgens op Helper installeren.

5. Klik in het verwijderingsvenster op Nu opnieuw opstarten.

Oudere versies van Norton voor Mac verwijderen

1. Open de map Symantec-oplossingen in de map Programma's en dubbelklik vervolgens op Symantec Uninstaller.

2. In het venster Symantec-producten verwijderen schakelt u het selectievakje in naast de Norton-toepassingen die u wilt verwijderen.

3. Klik op Verwijderen.

4. Bevestig dat u het product wilt verwijderen.

5. Typ in het venster Identiteitscontrole uw beheerdersaccountwachtwoord, en klik dan op OK.

6. Klik op Sluiten in het venster met de lijst van verwijderde items.

7. Klik op Opnieuw opstarten.

Wat te doen als dit niet werkt?