Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging verwijderen op Mac

U heeft de gebruikersnaam en het wachtwoord van het Mac-beheerdersaccount nodig om uw Norton-product voor apparaatbeveiliging te verwijderen. Dit is meestal de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u zich aanmeldt bij uw Mac.

Nadat u uw Norton-product heeft verwijderd, moet u uw Mac opnieuw opstarten.

Voor constante bescherming raden we u aan uw toepassing voor Norton-apparaatbeveiliging op uw Mac geïnstalleerd te laten.

Norton-apparaatbeveiliging verwijderen

Voordat u de onderstaande stappen uitvoert, moet u uw Norton-toepassing eerst afsluiten indien deze al geopend is.

1. Klik op uw Mac op het Finder-pictogram in het Dock en klik vervolgens op Apps in het linkerdeelvenster onder het gedeelte Favorieten.
  2. Scrol omlaag en klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de Norton-toepassing en klik op Verplaats naar prullenbak of Verplaats naar prullenmand.

3. Ga afhankelijk van uw macOS-versie als volgt te werk:

• Als u macOS 10.15.x (Catalina) of een latere versie heeft, klikt u op Ga door, zodat uw Norton-product de systeemextensie kan verwijderen.

• Als u macOS 10.14.x (Mojave) of een eerdere versie heeft, ga dan naar stap 4.

4. Voer het wachtwoord van uw Mac-beheerdersaccount in wanneer u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op OK.

5. Klik op Verwijderen in het weergegeven venster.

6. Voer het wachtwoord van uw beheerdersaccount in wanneer u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Helper installeren.

7. Klik op Nu opnieuw starten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v134746139