Het wachtwoord voor uw Norton-account opnieuw instellen

Als u uw wachtwoord bent verloren of vergeten, kunt u het met Norton opnieuw instellen. Wanneer u een verzoek om uw wachtwoord opnieuw in te stellen indient, vraagt Norton u om een nieuw wachtwoord in te stellen voor uw Norton-account.

Wachtwoord opnieuw instellen

1. Open uw browser en ga naar de pagina Wachtwoord vergeten.

2. Op de pagina Problemen met aanmelden? voert u uw e-mailadres in.

3. Klik op Doorgaan.

U ontvangt van Norton een e-mail met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen naar uw e-mailadres.

Als u niet binnen een paar minuten de e-mail ontvangt voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord, controleert u uw map met ongewenste of spamberichten. U ontvangt mogelijk geen e-mail voor herstel als er geen account aan dat e-mailadres is gekoppeld.

Als u de e-mail nog steeds niet kunt vinden, heeft u mogelijk een ander e-mailadres gebruikt om uw Norton-account te maken. Zorg dat het e-mailadres dat u invoert, overeenkomt met het e-mailadres dat u heeft gebruikt om uw Norton-product te kopen.

4. Open de e-mail en klik op de knop Wachtwoord opnieuw instellen.

5. Typ een nieuw wachtwoord voor uw Norton-account op de pagina Wachtwoord opnieuw instellen die wordt geopend.

6. Klik op Wachtwoord opnieuw instellen.

7. Klik op Doorgaan om uw Norton-account te openen.

Video: Uw wachtwoord opnieuw instellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55260946
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 03/07/2019