Het wachtwoord voor uw NortonLifeLock-account opnieuw instellen

Als u het wachtwoord van uw account niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord voor uw account instellen.

Heeft u een melding ontvangen dat het wachtwoord van uw account is gewijzigd maar was deze wijziging niet geautoriseerd, stel dan uw wachtwoord onmiddellijk opnieuw in en neem contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Wachtwoord opnieuw instellen

1. Open uw browser en ga naar de pagina Wachtwoord vergeten.

2. Op de pagina Problemen met aanmelden? voert u uw e-mailadres in. Zorg dat het e-mailadres dat u invoert, overeenkomt met het e-mailadres dat u heeft gebruikt voor uw aankoop of het maken van uw account.

3. Klik op Doorgaan.

NortonLifeLock stuurt een e-mail met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen naar uw e-mailadres.

Als u niet binnen een paar minuten de e-mail ontvangt voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord, controleert u uw map met ongewenste of spamberichten. U ontvangt mogelijk geen e-mail voor herstel als er geen account aan dat e-mailadres is gekoppeld. De e-mails voor wachtwoordherstel van NortonLifeLock bevatten de volgende gegevens:

• Van : no-reply@nortonlifelock.com

• Onderwerp: : Heeft u problemen met aanmelden bij uw NortonLifeLock-account?

Als u de e-mail nog steeds niet kunt vinden, heeft u mogelijk een ander e-mailadres gebruikt om uw account te maken. Als uw e-mailaccount niet actief is, moet u een nieuw account maken of contact opnemen met de Klantenservice en ondersteuning.

4. Open de e-mail en klik op de knop Account herstellen.

Als uw e-mailaccount niet actief is, neem dan contact met ons op via de Klantenservice en ondersteuning.

5. Voer een nieuw wachtwoord voor uw account in.

6. Klik op Wachtwoord bijwerken.

7. Klik op Doorgaan om uw account te openen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55260946
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 06/01/2021