Uw Norton-account herstellen

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kunt u deze terughalen en een nieuw wachtwoord voor uw account instellen.

Als u geen toegang heeft tot uw oude e-mailadres of de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord niet heeft ontvangen, neemt u contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

Het wachtwoord van uw account opnieuw instellen

1. Ga naar de pagina Wachtwoord vergeten.

2. Voer het e-mailadres in dat u heeft gebruikt voor uw aankoop of het maken van uw account.

3. Klik op Doorgaan.

U ontvangt van Norton een e-mail met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen als er een account is met dat e-mailadres.

Als u de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord niet binnen een paar minuten ontvangt, controleer dan uw map met ongewenste of spamberichten. De e-mails voor wachtwoordherstel van Norton bevatten de volgende gegevens:

• Van: no-reply@mylogin.norton.com

• Onderwerp: Wachtwoord voor uw account opnieuw instellen

4. Open de e-mail en klik op de knop Wachtwoord opnieuw instellen.

Als uw e-mailaccount niet actief is, neem dan contact met ons op via de Klantenservice en ondersteuning.

5. Typ het nieuwe wachtwoord voor uw account.

Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig en moet 8 tekens of langer zijn en ten minste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één symbool bevatten.

De gebruikersnaam ophalen die u voor aanmelding gebruikt

1. Ga naar de pagina Gebruikersnaam vergeten.

2. Voer het e-mailadres in dat u heeft gebruikt voor uw aankoop of het maken van uw account.

3. Klik op Doorgaan.
    U ontvangt van Norton een e-mail als er een account is voor dat e-mailadres. Volg de instructies in de e-mail.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55260946