Uw persoonlijke informatie in uw Norton-account bijwerken

Uw Norton-account is de plaats waar u al uw persoonlijke gegevens, factureringsgegevens en e-mailvoorkeuren in uw account kunt beheren Als u uw wachtwoord bent vergeten of problemen heeft met het ontvangen van de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord, raadpleegt u Uw Norton-account herstellen.

Uw e-mailadres, wachtwoord en andere persoonlijke informatie bijwerken

Wanneer u uw account heeft gemaakt met een e-mailadres dat u momenteel niet kunt openen of niet gebruikt om u aan te melden bij uw account, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op het tabblad Accountinstellingen op het bewerkpictogram  naast de informatie die u wilt bijwerken.
  3. Je kunt ook je E-mailvoorkeuren selecteren.
    • Selecteer Speciale aanbiedingen onder Aanbiedingen.
    • Selecteer Vereiste berichten, Productfuncties en herinneringen en Nieuwsbrieven onder Productinformatie.
  4. Wanneer u klaar bent, slaat u uw wijzigingen op.

Uw kaartgegevens bijwerken of toevoegen

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Als u een bestaande betaalmethode wilt bijwerken, klikt u op het tabblad Factureringsgegevens op het bewerkpictogram  en voert u de informatie in die u wilt bijwerken. Klik vervolgens op Opslaan.
  3. Als u uw factureringsgegevens wilt toevoegen, kiest u uw land/regio en de betaalmethode. Sla de factureringsgegevens vervolgens op.

Voor Japan, Korea, China, Hongkong en Taiwan:

Als uw ordernummer begint met APXXXXXXXX of NPXXXXXXXX of als u Norton 360 Standard Plus heeft, volgt u de bovenstaande stappen om uw accountgegevens te wijzigen.

Als uw bestelnummer met SY of NS begint, volg dan de link hieronder om uw accountgegevens te wijzigen. U heeft uw oorspronkelijke bestelnummer nodig en het e-mailadres of telefoonnummer dat u voor de bestelling heeft gebruikt.
*Uw oorspronkelijke bestelnummer staat in de e-mail die we hebben verzonden op het moment dat de eerste aankoop werd voltooid.

Japan Korea China Hongkong Taiwan

Als u problemen ondervindt bij het bijwerken of toevoegen van uw factureringsgegevens, neemt u contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Wanneer u uw factureringsgegevens wilt verwijderen, moet u de abonnementsverlenging uitschakelen voordat u de kaart verwijdert. Lees Uw abonnement met automatische verlenging opzeggen.

Uw LifeLock-lidmaatschapsgegevens bijwerken

Selecteer een van de volgende opties als u gegevens van uw LifeLock-lidmaatschap wilt bijwerken:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54033503