Uw accountgegevens bijwerken

Raadpleeg de informatie hieronder om uw accountgegevens bij te werken. Zorg dat de gegevens up-to-date zijn om met uw account te werken, verlengingen uit te voeren en meldingen te ontvangen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten of problemen heeft met het ontvangen van de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord, lees dan Het wachtwoord voor uw account opnieuw instellen.

Wanneer u uw account heeft gemaakt met een e-mailadres dat u momenteel niet kunt openen of niet gebruikt om u aan te melden bij uw account, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

Voor alle andere zaken neemt u contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54033503
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 16/03/2021