Uw Norton-accountgegevens bijwerken

U kunt uw persoonlijke gegevens, factureringsgegevens en e-mailvoorkeuren in uw account bijwerken Als u uw wachtwoord bent vergeten of problemen heeft met het ontvangen van de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord, raadpleegt u Uw Norton-account herstellen. Wanneer u uw account heeft gemaakt met een e-mailadres dat u momenteel niet kunt openen of niet gebruikt om u aan te melden bij uw account, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

Voor China, Hongkong, Japan, Korea en Taiwan: ga naar uw Norton store om uw accountgegevens bij te werken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54033503
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 19/08/2021