Reageren op vastgestelde beveiligingsproblemen in uw apparaat met behulp van uw account

Als op uw apparaat een Norton-product is geïnstalleerd, kunt u de status van uw apparaat via uw account op afstand bekijken en beveiligingsproblemen oplossen. Uw apparaat moet online zijn om het probleem op te lossen.

In het beveiligingsrapport kunt u ook zien hoe Norton heeft geholpen om uw identiteit en apparaten te beschermen.

De kleur van de statusindicator geeft de huidige status van uw apparaat aan.

• Rood kruisje (x) : Geeft aan dat op uw apparaat geen Norton-service is geïnstalleerd of dat het niet is beveiligd. U kunt op de optie Norton kopen of Norton downloaden klikken om stappen te ondernemen om uw apparaat te beveiligen.

• Oranje uitroepteken (!) : geeft aan dat uw apparaat beschermingsproblemen heeft die onmiddellijk moeten worden aangepakt.

• Groen vinkje : Geeft aan dat uw Norton-beveiligingsproduct is geïnstalleerd en dat uw apparaat is beschermd tegen beveiligingsbedreigingen en virussen.

Reageren op beveiligingsindicators

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op de pagina Apparaatbeveiliging onder de naam van het apparaat op Probleem gevonden.

3. Gebruik de optie in de waarschuwing om het probleem op te lossen. Sommige problemen kunnen niet van op afstand worden opgelost. U moet dan de geïnstalleerde bescherming op uw apparaat openen om ze op te lossen.

Nadat de beveiligingsproblemen op het apparaat zijn opgelost, wordt de apparaatstatus gewijzigd in een groen vinkje.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53371176
Besturingssysteem: mac_os_x,windows,android,ios