Een apparaat uit uw Norton-account verwijderen

U kunt op elk gewenst moment een apparaat uit uw Norton-account verwijderen. Als u een apparaat verwijdert uit uw Norton-account, kunt u de Norton-services die op dat apparaat zijn geïnstalleerd, niet meer beheren.

Nadat u een apparaat heeft verwijderd, kunt u het apparaat niet meer bekijken via uw Norton-account. Als u een apparaat verwijdert, wordt de Norton-service die op dat apparaat is geïnstalleerd niet verwijderd. De Norton-service wordt echter wel uitgeschakeld op dat specifieke apparaat.

Een apparaat verwijderen

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik op de pagina Mijn Norton onder Apparaatbeveiliging op Apparaten weergeven / Apparaten herzien.

3. Op de pagina Apparaten klikt u op het ellipspictogram (...) onder het apparaat dat u wilt verwijderen.

4. Klik vervolgens op Apparaat verwijderen in het menu dat verschijnt.

5. Klik op Verwijderen in het bevestigingsdialoogvenster Apparaat verwijderen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370992
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 28/02/2019