Een apparaat uit uw Norton-account verwijderen

U kunt op elk gewenst moment een apparaat uit uw Norton-account verwijderen. Wanneer u een apparaat verwijdert, worden de services die op het apparaat zijn geïnstalleerd alleen gedeactiveerd. Ze worden niet verwijderd. Heeft u het apparaat eenmaal verwijderd, dan kunt u het niet meer in uw Norton-account bekijken.

Als u een oudere versie van een Norton-product gebruikt, kunt u het apparaat pas op afstand via uw Norton-account verwijderen nadat u een upgrade heeft uitgevoerd naar de nieuwste beschikbare versie van uw bescherming.

Zorg dat uw apparaat met internet is verbonden wanneer u een Norton-service probeert te verwijderen.

Als uw apparaat niet met internet is verbonden, wordt het verwijderingsproces door Norton voltooid wanneer het apparaat verbinding maakt met internet.

Een apparaat verwijderen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op de pagina Apparaatbeveiliging op het ellipspictogram Meer opties (…) onder het apparaat dat u wilt verwijderen.

3. Klik in het weergegeven menu op Apparaat verwijderen.

4. Klik op Verwijderen in het bevestigingsscherm.