Uw Norton-product van uw provider installeren

Sommige Norton-producten van een provider kunnen op meer dan één computer tegelijk worden geïnstalleerd. U kunt indien nodig ook extra licenties kopen of een licentie overdragen van de ene naar de andere computer.

Uw Norton-product downloaden en installeren vanaf de website van uw provider

1. Meld u aan bij de website van uw provider en navigeer naar de locatie waar u in eerste instantie uw Norton-product heeft gedownload en geïnstalleerd.

2. Download uw Norton-product en installeer dit op de nieuwe computer.

3. Klik in het hoofdscherm op Activeren of Nu registreren.

In de meeste gevallen wordt uw Norton-product automatisch geactiveerd. Het onboarding-proces varieert afhankelijk van uw provider.

4. Klik op Volgende.

5. Typ in het veld Mijn service-pin de pincode in die u van uw serviceprovider heeft ontvangen, als hierom wordt gevraagd. Houd er rekening mee dat de pin-activering bij de meeste huidige activeringsprocessen automatisch is en dat u niet wordt gevraagd de pincode handmatig in te voeren.

6. Voer een computernaam in als hierom wordt gevraagd.

7. Klik op Activeren. Als u een beschikbare licentie hebt, wordt het product geactiveerd.

Uw licentie overdragen

Als u uw product heeft geïnstalleerd op een apparaat dat u niet meer gebruikt, kunt u misschien een licentie overdragen naar een nieuw apparaat.

Volg de aanwijzingen op het scherm om uw licentie over te dragen.

Uw Norton-product via uw Norton-account downloaden en installeren

1. Meld u aan bij de website van uw provider of zoek de e-mail die u is toegestuurd toen u zich op Norton abonneerde.

2. Meld u aan bij uw account.

Als u geen Norton-account heeft, kunt u uw Norton-product downloaden vanaf de website van uw provider en een Norton-account maken.

3. Klik op Akkoord en downloaden om een Norton-product op hetzelfde apparaat te installeren. Als u het op een ander apparaat wilt installeren, klikt u op Een downloadlink doorsturen en voert u een e-mailadres in.

In de meeste gevallen wordt het product automatisch geactiveerd nadat u op 'Akkoord en downloaden' heeft geklikt. In sommige gevallen wordt u gevraagd een pincode in te voeren. Dit gebeurt wanneer u uw Norton-product voor het eerst registreert. Klik op Ik heb een pincode, voer de code in die door uw provider is verstrekt, en klik vervolgens op >.

4. Klik op Opslaan of Bestand opslaan.

5. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor Windows: druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Mac: druk op de toetsen Command + Option + L om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gdownload.

Volg de instructies op het scherm.

Een upgrade naar de nieuwste versie van uw Norton-product uitvoeren

STAP 1

Versie van uw Norton-product controleren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het hoofdvenster op Help.

3. In het venster Help Center onder Algemene informatie klikt u op Info.

4. De versie wordt weergegeven naast Versie en heeft de notatie 22.xx.x.xxx

Als de versie op uw computer lager is dan 22.10.x.x, voert u LiveUpdate uit om bij te werken naar de nieuwste versie. Mogelijk moet u LiveUpdate meerdere keren uitvoeren om de nieuwste versie te krijgen.

STAP 2

LiveUpdate uitvoeren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' verschijnt.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v52746884