Andere producten

Uw Norton-bescherming beheren op Mijn Norton

U maakt een Norton-account aan wanneer u uw Norton-bescherming koopt of installeert. Met uw account op Mijn Norton kunt u uw abonnement downloaden, apparaten beheren, bestelinformatie bekijken en nog veel meer.

Hoe meld ik me aan?

  • U kunt uw account oproepen via https://my.norton.com.

    U kunt zich ook vanuit uw product aanmelden bij uw account.

    Start uw Norton-product en klik op Help in de rechterbovenhoek. Klik vervolgens op Mijn Norton.

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v52649206
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 03/06/2019