Uw Norton-account zoeken

Als u abonnee bent van Norton, heeft u waarschijnlijk al een account. U maakt een account aan wanneer u uw Norton-product koopt of installeert.

Voor China, Japan en Korea: Norton-account wordt niet tijdens de aankoop aangemaakt. Zodra uw product is geïnstalleerd, kunt u uw account aanmaken op my.norton.com. Lees Norton-account aanmaken voor gedetailleerde instructies.

Uw account zoeken

1. Ga naar my.norton.com en klik op Aanmelden.

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord in waarvan u denkt dat u ze heeft gebruikt voor uw aankoop of uw productregistratie en klik vervolgens op Aanmelden.

3. Bent u uw wachtwoord vergeten, klik dan op Wachtwoord vergeten? en volg de instructies op het scherm om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als u geen toegang heeft tot het e-mailadres dat is gebruikt om het account aan te maken, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.