Functies van Norton Password Manager

Met Norton Password Manager kunt u uw wachtwoorden en persoonlijke gegevens openen, beheren en beveiligen; alles wat u nodig heeft voor uw belangrijkste online activiteiten. Vergeet nooit meer een gebruikersnaam of wachtwoord: Norton Password Manager zorgt dat uw wachtwoorden gesynchroniseerd blijven tussen verschillende browsers en mobiele apparaten.

Norton Password Manager biedt ook de volgende functies die misschien handig zijn:

• Via de functie Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord kunt u de kluis van Password Manager ontgrendelen met een desktopbrowser door een melding van uw mobiele apparaat goed te keuren in plaats van handmatig uw kluiswachtwoord in te voeren.

• Op het Veiligheidsdashboard in Norton Password Manager ziet u de status van de aanmeldingen en wachtwoorden die in de kluis in de cloud zijn opgeslagen.

• U kunt snel sterke wachtwoorden maken met verschillende opties (lengte, gebruik van letters/cijfers/symbolen) met behulp van de kb://v130586296Wachtwoordgenerator

• U kunt kb://v125566479wachtwoorden importeren uit ondersteunde bronnen, waaronder uw browser (Chrome of 32-bits Firefox) of alternatieve producten voor wachtwoordbeheer (Dashlane, LastPass en 1Password)

Norton kan de wachtwoorden of gevoelige gegevens die u bewaart met behulp van Norton Password Manager niet zien. Het kluiswachtwoord dat u invoert, wordt onmiddellijk geconverteerd naar een speciale numerieke sleutelwaarde die wordt gebruikt om uw kluisgegevens in versleutelde indelingen om te zetten.

Uw gegevens worden versleuteld en gedecodeerd met versleuteling van industriestandaard. Het wachtwoord dat u invoert, wordt nergens opgeslagen en nergens naar verzonden zodat iemand anders het zou kunnen gebruiken. Het wordt alleen gebruikt door de Norton Identity Safe die op uw apparaat actief is.