De status van uw Norton-abonnement controleren

Met een geldig abonnement zorgt u ervoor dat uw beveiliging altijd up-to-date is. U moet uw abonnement activeren of verlengen voordat de proefperiode of abonnementsperiode afloopt om alle Norton-functies te blijven gebruiken en beschermd te blijven.

Uw abonnementsstatus controleren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw account in en klik op Aanmelden.

3. Beweeg de muisaanwijzer in de rechterbovenhoek over uw weergavenaam en klik op Mijn abonnementen.

4. In het tabblad Mijn abonnement kunt u de status van uw abonnement bekijken.

5. Als het abonnement is verlopen of op het punt staat te verlopen, klikt u op Nu verlengen om uw abonnement te verlengen.

Als u Abonnementsverlenging heeft geactiveerd, wordt uw abonnement automatisch verlengd.

U vindt het aantal beschikbare licenties voor uw abonnement onder de naam van het abonnement. Als u alle toegestane licenties voor uw huidige abonnement hebt gebruikt, kunt u uw licentie van een ongebruikt apparaat naar een nieuw apparaat overdragen. Zie voor meer informatie Uw Norton-bescherming van het ene naar het andere apparaat overdragen.