Ik wil mijn Norton-product activeren of verlengen

Wist u dit? Veel abonnementen bieden de mogelijkheid om uw Norton-beveiliging gratis uit te breiden naar meerdere apparaten.

Meer informatie

Met een geldig Norton-abonnement is uw beveiliging altijd up-to-date. Om ervoor te zorgen dat u alle Norton-functies kunt blijven gebruiken en uw computer beveiligd blijft, moet u uw abonnement activeren of verlengen voordat de proef- of abonnementsperiode afloopt.

Als u uw Norton-abonnement in de Norton Online Store of via uw provider heeft gekocht, wordt uw product automatisch geactiveerd wanneer u Norton downloadt en installeert door u aan te melden bij uw account. Als de activering echter is mislukt vanwege een fout, of wanneer u deze tijdens de installatie heeft overgeslagen, gebruikt u de onderstaande informatie om de activering of verlenging van uw abonnement te voltooien. U kunt deze informatie ook gebruiken als u uw Norton-abonnement op een andere manier heeft aangeschaft, u een proefversie heeft gedownload of het abonnement bij uw provider heeft gekocht.

Uw computer moet een verbinding hebben met internet om de activerings- of verlengingsprocedure uit te voeren. U kunt ook de Automatische verlengingsservice van Norton gebruiken voor ononderbroken bescherming.

Selecteer een van de volgende manieren om uw abonnement te activeren of te verlengen:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24808774
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 29/06/2019