Norton Safe Search-extensie installeren op browser

Norton Safe Search is de veilige zoekmachine van Norton die gebruikers helpt te beschermen tegen het openen van phishingsites en andere gevaarlijke sites die in de zoekresultaten kunnen verschijnen.

Norton Safe Search wordt alleen ondersteund in Microsoft Edge-, Mozilla Firefox- en Google Chrome-browsers. Nadat u de extensie heeft geïnstalleerd, verandert uw standaard zoekmachine in Norton Safe Search.

Kies afhankelijk van de browser een van de volgende opties om Norton Safe Search toe te voegen:

Google Chrome

1. Open de Norton Safe Search-URL op Google Chrome.

Klik op Gratis installeren.

2. Klik op de pagina Chrome Web Store onder Norton Safe Search Enhanced op Toevoegen aan Chrome.

3. Klik op Installatie voortzetten in de pop-up die verschijnt.

Norton Safe Search-extensie is in uw browser geïnstalleerd.

Mozilla Firefox

1. Open Mozilla Firefox.

2. Open de pagina Mozilla Firefox-invoegtoepassingen en zoek naar Norton Safe Web.

3. Klik op de pagina Norton Safe Web-extensies op Toevoegen aan Firefox.

4. Klik op Installatie voortzetten in de pop-up die verschijnt en volg de instructies op het scherm.

Microsoft Edge

1. Open Microsoft Edge.

2. Open de pagina Microsoft Edge-invoegtoepassingen en zoek naar Norton Safe Web.

3. Klik op de weergegeven pagina Microsoft Edge-invoegtoepassingen onder Norton Safe Web op Ophalen.

4. Klik in het bevestigingsvenster op Extensie toevoegen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19803255