App-beveiliging en Internetbeveiliging in de Norton 360-app op uw Android-apparaat instellen

U kunt de functies App-beveiliging en Internetbeveiliging op uw mobiele apparaat instellen om uw apparaat te beschermen tegen apps die risico's en online bedreigingen bevatten Enkele functies zijn:

• App Advisor voor Google Play : scant apps en laat weten of apps risico's bevatten voordat u ze vanaf Google Play installeert.

• Real-time scan : voert automatisch scans uit en beschermt uw apparaat beter tegen malware en risicovolle apps.

• Ransomware Recovery : scant apps op 'screen-lock'-ransomware die uw apparaat vergrendelt tot er een betaling is gedaan, en op crypto-ransomware die waardevolle inhoud versleutel om bestanden te gijzelen.

• Safe Web : helpt frauduleuze websites detecteren en waarschuwt u voordat u deze bezoekt.

• Safe Search : Norton Safe Search geeft de Norton Secured-classificatie voor een website in zoekresultaten weer, zodat u verdachte sites kunt identificeren en uit uw zoekresultaten kunt filteren.

Norton Safe Search geeft geen beveiligingsclassificatie voor betaalde zoekresultaten (gesponsorde links) en filtert potentieel onveilige gesponsorde links niet uit de zoekresultaten.

Als u de functies App-beveiliging en Internetbeveiliging wilt gebruiken, moet u de Norton 360-service op uw apparaat inschakelen Zodra u de functie App Advisor voor Google Play op uw apparaat hebt ingesteld, schakelt uw Norton 360-app automatisch de functies Real-time scan, Ransomware Recovery en Safe Web in.

U kunt ook de kaart Uw Beschermingsrapport gebruiken om het aantal veilige en schadelijke websites te bekijken dat Norton 360 in de afgelopen 30 dagen heeft gedetecteerd.

De rapportkaart voor Internetbeveiliging weergeven

1. Open de Norton 360-app via de startpagina.

2. Tik onderaan het hoofdscherm van de Norton 360-app op de optie Uw beschermingsrapport om dit op te halen.

3. In de sectie Internetbeveiliging kunt u het aantal veilige en schadelijke websites bekijken dat Norton 360 heeft gedetecteerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137722459
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 03/06/2021