De Norton 360-app op uw mobiele apparaat downloaden en installeren

U kunt de Norton 360-app downloaden en installeren om uw mobiele apparaat en de informatie die daarin is opgeslagen te beschermen tegen digitale bedreigingen.

U kunt de Norton 360-app direct op uw mobiele apparaat downloaden en installeren, of u kunt vanuit uw account een e-mail of sms met downloadinstructies naar uzelf verzenden en deze op uw mobiele apparaat openen. U kunt ook de link kopiëren. U kunt ook de QR-code scannen om de Norton 360-app op uw mobiel te downloaden. Gebruik een QR-codescanner om de code vast te leggen.

U moet Android 8.x of later hebben om de Norton 360-app op uw Android-apparaat te installeren. U moet iOS 12.x of later hebben om de Norton 360-app op uw iOS-apparaat te installeren.

Ik gebruik een Android-apparaat en ik wil de Norton 360-app installeren

1. Start de Google Play Store-app op uw Android-apparaat en zoek de Norton 360-app op.

2. Tik op het scherm van de Norton 360 -app op Installeren.

3. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen.

4. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Aanmelden.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

Treden er problemen op wanneer u de Norton 360-app op uw mobiele apparaat installeert, controleer dan of de recentste versie van de Google Play Store-app op uw apparaat staat. Controleer ook of de nieuwste systeemupdates zijn geïnstalleerd.

Ik gebruik een iPhone of iPad en wil de Norton 360-app installeren

1. Open de Apple App Store-app op uw iOS-apparaat en zoek de Norton 360-app.

2. Tik in het scherm van de Norton 360-app op HAAL OP of het downloadpictogram .
  3. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen.

4. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Aanmelden.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

Ik gebruik een computer en wil instructies verzenden om de Norton 360-app op mijn mobiele apparaat te installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij uw account bent aangemeld, wordt u gevraagd dit te doen. Typ uw e-mailadres en wachtwoord en klik op Aanmelden. Heeft u geen Norton-account, klik dan op Een nieuw account aanmaken en voltooi het aanmeldproces.

3. Klik in het venster Aan de slag op Norton downloaden en vervolgens op Een downloadlink doorsturen.

4. Afhankelijk van uw selectie voert u een van de volgende handelingen uit:

• Als u een e-mailuitnodiging wilt verzenden - Selecteer de optie E-mail, voer een e-mailadres in dat toegankelijk is op uw mobiele apparaat en klik op het verzendpictogram . Zoek en open de e-mail van Norton op het mobiele apparaat waarop u de bescherming wilt installeren en tik op Nu downloaden.
    • Als u een sms met de downloadlink naar uw mobiele apparaat wilt sturen - Selecteer de optie Sms, selecteer uw land in de keuzelijst en voer vervolgens het mobiele nummer in van het apparaat waarop u de sms met de downloadlink wilt ontvangen. Klik op het pictogram Verzenden. .

In sommige landen ontvangt u de sms met de downloadlink mogelijk niet meteen. De ontvangst van de sms is onderworpen aan de lokale telecomregelgeving van uw land. Elk land heeft zijn eigen lokale regelgeving voor het verzenden en ontvangen van sms-berichten. Raadpleeg de website van de regelgevende instantie voor telecom in uw land voor de beperkingen.

• Als u de downloadlink wilt kopiëren en later wilt delen naar uw mobiele apparaat - Als u de downloadlink via andere communicatiemiddelen wilt delen, gebruikt u de optie Link kopiëren om de downloadlink te kopiëren en later te delen. Als u wordt gevraagd om u aan te melden wanneer u op de downloadlink klikt, voert u het e-mailadres en wachtwoord van uw account in.

5. Tik in het scherm Aan de slag op Norton 360 en vervolgens op Volgende.

6. Als u een Android-apparaat heeft, wordt u doorgestuurd naar de Norton 360-app in de Google Play Store. Als u een iOS-apparaat heeft, tikt u op Downloaden via de App Store om doorgestuurd te worden naar de Norton 360-app in de Apple App Store.

7. Afhankelijk van uw apparaat gaat u als volgt te werk:

• Als u een Android-apparaat heeft, tikt u op Installeren om met de installatie te beginnen.

• Als u een iOS-apparaat heeft, tikt u op Haal op, dan op Installeer en vervolgens op Gereed.

8. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen.

9. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Doorgaan.

Norton 360 downloaden en installeren na aanschaf bij een provider

1. Open op uw mobiele apparaat de e-mail die u van uw provider heeft ontvangen en tik op de downloadlink.

Als u een sms van uw provider heeft ontvangen, tikt u op de URL in de sms.

2. Voer wanneer u daarom wordt gevraagd het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

3. Tik op Downloaden van Google Play of Downloaden via de App Store. U wordt doorgestuurd naar de Norton 360-app in de Google Play Store of Apple App Store.

4. Voer de volgende handelingen uit:

• Tik op uw Android-apparaat op Installeren.

• Tik op uw iOS-apparaat op Haal op. Tik dan op Installeer.

5. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen om de Norton 360-app te starten.

6. Lees de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Doorgaan om de installatie te voltooien.

De Norton 360-app na aanschaf bij een provider handmatig downloaden en installeren met behulp van Google Play Store of Apple App Store

Ik heb een Android-apparaat

1. Start de Google Play Store-app op uw Android-apparaat en zoek de Norton 360-app op.

2. Tik op het scherm van de Norton 360 -app op Installeren.

3. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen.

4. Lees de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Een abonnement inwisselen.

5. Tik op Partnercode invoeren.

6. Voer een geldige partnercode in die u van uw serviceprovider hebt ontvangen en tik op Volgende.

7. Tik op Doorgaan om uw serviceprovider te bevestigen.

8. Voer uw Norton-accountgegevens in om de installatie te voltooien.

Ik heb een iOS-apparaat

1. Open de Apple App Store-app op uw iOS-apparaat en zoek de Norton 360-app.

2. Tik in het scherm van de Norton 360-app op HAAL OP of het downloadpictogram .
  3. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen.

4. Lees de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Aanmelden.

5. Tik op Meld u aan bij uw provider.

6. Voer de naam van uw provider in en tik op Volgende.

7. Tik op Doorgaan om uw provider te bevestigen.

8. Afhankelijk van uw provider moet u mogelijk uw accountgegevens voor Norton of uw provider invoeren om de installatie te voltooien.

Video: How To Download and Install Norton 360 app on an Android device

Video: How To Download and Install Norton 360 app on an iOS device

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137722267
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 20/11/2021