De Norton 360-app op uw mobiele apparaat downloaden en installeren

U kunt de Norton 360-app downloaden en installeren om uw mobiele apparaat en de informatie die daarin is opgeslagen te beschermen tegen digitale bedreigingen.

U kunt de Norton 360-app direct op uw mobiele apparaat downloaden en installeren, of u kunt vanuit uw account een e-mail of sms met downloadinstructies naar uzelf verzenden en deze op uw mobiele apparaat openen. U kunt ook de link kopiëren. U kunt ook de QR-code scannen om de Norton 360-app op uw mobiel te downloaden. Gebruik een QR-codescanner om de code vast te leggen.

U moet Android 8.x of later hebben om de Norton 360-app op uw Android-apparaat te installeren. U moet iOS 12.x of later hebben om de Norton 360-app op uw iOS-apparaat te installeren.

Ik gebruik een Android-apparaat en ik wil de Norton 360-app installeren

1. Start de Google Play Store-app op uw Android-apparaat en zoek de Norton 360-app op.

2. Tik op het scherm van de Norton 360 -app op Installeren.

3. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen.

4. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Aanmelden.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

Treden er problemen op wanneer u de Norton 360-app op uw mobiele apparaat installeert, controleer dan of de recentste versie van de Google Play Store-app op uw apparaat staat. Controleer ook of de nieuwste systeemupdates zijn geïnstalleerd.

Ik gebruik een iPhone of iPad en wil de Norton 360-app installeren

1. Open de Apple App Store-app op uw iOS-apparaat en zoek de Norton 360-app.

2. Tik in het scherm van de Norton 360-app op HAAL OP of het downloadpictogram .

3. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen.

4. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Aanmelden.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137722267
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 29/09/2021