Uw Norton-bescherming upgraden

U kunt upgraden naar een hoger abonnement op basis van uw behoeften en het aantal apparaten. Ga naar Norton.com om uw bestaande abonnement te vergelijken met een hoger abonnement.
Wanneer u in aanmerking komt voor een upgrade, kunt u upgraden via de Norton-portal of door contact op te nemen met Klantenservice en ondersteuning.
U kunt ook informatie over uw upgrade-opties ontvangen via een e-mail, een pop-upbericht van de Norton-app die op uw apparaat is geïnstalleerd of wanneer u zich opnieuw abonneert op uw bestaande abonnement. U kunt ook van hieruit ook upgraden door op de instructies op het scherm te klikken en deze te volgen.

Upgraden via Norton-portal

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik onder uw bestaande abonnement op Nu upgraden
  3. Selecteer het abonnement waarnaar u wilt upgraden en klik op Nu upgraden. Volg de instructies op het scherm om de upgrade te voltooien.

Zodra de transactie is voltooid, sturen we u een e-mail met de orderbevestiging van de upgrade. Klik op de knop Aan de slag in de e-mail om uw geüpgradede abonnement te downloaden en te installeren.

Wanneer de transactie is voltooid, blijft uw abonnementsstatus gelijk aan die van uw vorige abonnement. Als uw huidige abonnement bijvoorbeeld nog 200 dagen geldig is en u naar een hoger abonnement upgradet. In dat geval blijft de abonnementsstatus van uw geüpgradede abonnement 200 dagen. Neem voor meer hulp contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Veelgestelde vragen

Ik heb mijn abonnement geüpgraded. Hoe download en installeer ik het op mijn apparaat?

Als u het geüpgradede abonnement nog niet heeft gedownload en geïnstalleerd, meldt u zich aan bij uw account om geüpgradede abonnement op het aantal ondersteunde pc's, Macs en Android- of iOS-apparaten te downloaden en te installeren. Lees Uw Norton-apparaatbeveiliging downloaden en installeren voor gedetailleerde instructies als u een abonnement voor Norton-apparaatbeveiliging heeft.

Wat zijn de functies en voordelen van het geüpgradede abonnement?

U behoudt uw bestaande functies en krijgt enkele aanvullende functies waarmee u uw Digitale veiligheid kunt verbeteren. Ga naar Norton.com voor meer informatie over de functies en voordelen die bij het geüpgradede abonnement zijn inbegrepen.

Wanneer kan ik de aanvullende functies en voordelen die bij mijn geüpgradede abonnement zijn inbegrepen beginnen te gebruiken?

Uw geüpgradede abonnement gaat in zodra uw transactie is voltooid. Om de bescherming/service te starten, moet u deze op elk apparaat downloaden en installeren en/of de configuratie voltooien. Meld u aan op my.Norton.com om de aanvullende functies en voordelen te downloaden en te gebruiken.

Wat gebeurt er na de upgrade met de dagen in mijn bestaande abonnement?

Uw bestaande abonnement wordt geüpgraded naar het geselecteerde abonnement voor de resterende dagen van uw vorige abonnement.

Ik heb mijn abonnement geüpgraded, maar de kosten zijn twee keer in rekening gebracht. Waarom?

Als Norton het bedrag twee keer heeft afgeschreven, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Ik heb mijn abonnement geüpgraded, maar er is een andere prijs in rekening gebracht dan de aangeboden prijs. Waarom?

Als Norton de verkeerde prijs in rekening heeft gebracht, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Wat is de prijs voor mijn volgende verlenging?

Bij uw volgende verlenging wordt de toepasselijke verlengingsprijs van het door u geselecteerde abonnement afgeschreven. Controleer uw verlengingsprijzen op Norton.com/pricing.
Verlengingsprijzen kunnen worden gewijzigd, maar u krijgt hierover altijd van tevoren een e-mail. Op my.Norton.com kunt u voorkomen dat uw abonnement automatisch wordt verlengd voordat er kosten in rekening worden gebracht. U kunt ook contact opnemen met Klantenservice en ondersteuning of uw contract annuleren. Raadpleeg ons Annulerings- en terugbetalingsbeleid voor meer informatie.

Ik zie de optie voor het upgraden niet. Hoe kan ik upgraden?

Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning om te weten te komen of er voor uw abonnement upgrade-aanbiedingen zijn.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v135926016