Apparaatmodellen of fabrikanten die niet worden ondersteund door Norton Family

Ouderlijk toezicht van Norton Family ondersteunt de meeste mobiele Android-apparaten om uw kinderen op het internet te beschermen. Bepaalde apparaatmodellen worden momenteel niet ondersteund vanwege beperkingen of aanpassingen in hun besturingssysteem. In de onderstaande informatie vindt u de apparaten die momenteel niet worden ondersteund.

Huawei

Vanaf juli 2019 worden geen van de apparaatmodellen van deze fabrikant ondersteund. Huawei voegt opties voor batterijbesparing toe die Norton Family kunnen deactiveren en kunnen voorkomen dat de app activiteiten rapporteert op Huawei-apparaten. Voor functies zoals toezicht op apps en locatietracering moet Norton Family altijd actief zijn op het apparaat van uw kind. Als uw kinderen Huawei-apparaten gebruiken, kunt u proberen de instellingen voor batterij of energiebesparing in te stellen Norton Family van batterijoptimalisatie uit te sluiten. Deze instellingen werken mogelijk niet op bepaalde modellen.

Amazon Kindle

Deze apparaten worden niet ondersteund aangezien ze geen optie voor locatietracering bieden.

Chromebook

Norton Family heeft momenteel compatibiliteitsproblemen met Chromebook.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132578379
Besturingssysteem: android,ios