Uw draadloze netwerk scannen met de Norton UWP-app op Windows

U kunt een handmatige scan uitvoeren om te controleren of uw netwerk veilig is. Norton scant uw netwerk op potentiële netwerkaanvallen (aangezien dit aanvalsvectoren zijn) en meldt de status van het netwerk. Norton beschermt u tegen man-in-the-middle-aanvallen (MITM).

Als uw scanresultaten rood of oranje worden weergegeven, kunt u Secure VPN inschakelen zodat Norton een versleutelde privétunnel voor gegevens maakt. Secure VPN voorkomt dat cybercriminelen uw draadloze verbinding hacken en de gegevens die u verzendt en ontvangt, onderscheppen.

Uw draadloze netwerk scannen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton naast Apparaatbeveiliging op Scannen.

Norton scant uw netwerk op potentiële bedreigingen.

3. Als de scanresultaten rood of oranje worden weergegeven, klikt u op Secure VPN gebruiken.

In het venster Secure VPN kunt u de beveiligingsstatus van uw netwerk, apparaat en gegevens bekijken.