Een gezinslid of vriend uitnodigen voor of verwijderen van uw Norton Family-account

U kunt een gezinslid of vriend uitnodigen om u te helpen toezicht te houden met Norton Family. Nadat uw gezinslid of vriend uw uitnodiging heeft geaccepteerd, kan deze net als u huisregels wijzigen, activiteiten van kinderen bekijken en andere taken uitvoeren in uw account. U kunt de Norton Family-website of de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht gebruiken om uw vriend uit te nodigen.

Uitgenodigde ouder kan je Norton-abonnement niet verlengen.

Een gezinslid of vriend uitnodigen vanaf de Norton Family-website

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op uw profielpictogram.

3. Klik op Ouder toevoegen.

4. Vul het uitnodigingsformulier in en klik op Verzenden.

U kunt niet een ouder uitnodigen die al deel uitmaakt van een ander gezin.

Een gezinslid of vriend uitnodigen met de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht voor Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.

2. Tik op uw gezinsprofiel.

3. Tik in het venster Instellingen onder Extra ouders op Ouder uitnodigen.

4. Typ in het venster Uitnodiging het e-mailadres van de persoon die u wilt uitnodigen en een bericht voor de uitgenodigde ouder.

5. Tik op Uitnodiging verzenden.

Een gezinslid of vriend van uw account verwijderen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op uw profielpictogram.

3. Klik op het tandwiel voor de ouder die u wilt verwijderen.

4. Klik op Ouder verwijderen en bevestig uw keuze.