Help Norton Community Watch om meer mogelijke nieuwe bedreigingen op Mac te identificeren

Met Norton Community Watch kunnen gebruikers van Norton-beveiligingsproducten bijdragen aan de identificatie van nieuwe beveiligingsbedreigingen zodat er sneller nieuwe beschermingsmaatregelen getroffen kunnen worden. Het programma verzamelt geselecteerde beveiligings- en toepassingsgegevens en verstuurt deze ter analyse naar Norton, die de gegevens vervolgens onderzoekt op nieuwe bedreigingen en hun bronnen. Met dit programma kunnen we dankzij de analyse van de door de gebruiker verzonden gegevens een beter, sterker beveiligingsproduct ontwikkelen.

Lees Privacy voor meer informatie over de specifieke productgegevens waar Norton toegang toe heeft en die door Norton worden verzameld en verwerkt.

Norton Community Watch in- of uitschakelen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op Geavanceerd of Instellingen.

3. Klik in het linkerdeelvenster op Productinstellingen.

4. Schuif de schakelaar in de rij Norton Community Watch naar uit of aan.