De activiteiten op mobiele apps van uw kind weergeven

Toezicht op apps wordt ondersteund op Android-telefoons en -tablets.

Het activiteitenrapport geeft een lijst met de apps die op het Android-apparaat van uw kind zijn geïnstalleerd of hiervan zijn verwijderd. U kunt ook zien hoelang uw kind zijn/haar apps gebruikt. Informatie over hoelang apps worden gebruikt, kan alleen worden opgehaald van apparaten met Android 6 of later. U kunt ook een app blokkeren als u denkt dat deze ongepast is voor uw kind.

U kunt de Norton-website of Norton Family-app voor ouders gebruiken om de activiteiten van uw kind te bekijken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125519996
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 11/09/2020