De Norton-producten die u bij een provider heeft aangeschaft, in uw Norton-account zien

Als u het Norton-product van uw provider heeft ontvangen, meldt u zich aan bij Norton via de specifieke koppeling die u van uw provider heeft gekregen.

U heeft de volgende mogelijkheden om de abonnementsgegevens van uw Norton-product van een provider te vinden.

• Gebruik de Norton-accountkoppeling die u van uw provider heeft ontvangen.

• Ga naar my.norton.com. Klik op Ik heb een partnercode en voer de partnercode in die u van uw provider heeft gekregen.

Als u uw Norton-product van Aon heeft verkregen, meldt u zich aan bij Norton.

• U heeft ook toegang tot uw account via uw Norton-product. In het venster van uw Norton-product klikt u op Meer Norton en vervolgens op Mijn beveiliging beheren.

Als u een ander Norton-product heeft dat u in een (online) winkel heeft gekocht, gaat u rechtstreeks naar my.norton.com om het abonnement te beheren. Voordat u zich aanmeldt bij uw Norton-winkelaccount, zorgt u dat u zich afmeldt bij de Norton-account van uw provider.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v120923279
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 03/06/2019