Uw Norton-bescherming uitbreiden naar andere apparaten

Afhankelijk van uw abonnement kunt u Norton mogelijk gratis op extra pc's, Macs of mobiele apparaten installeren. Controleer hoeveel licenties in uw abonnement beschikbaar zijn om te zien of u Norton-beveiliging naar meerdere apparaten kunt uitbreiden.

Video: How to download and install your device security on another device

Controleer het aantal beschikbare licenties voor uw abonnement

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op uw profiel en klik op Mijn abonnementen.

3. Selecteer uw abonnement op het tabblad Mijn abonnement.

Het aantal beschikbare licenties dat u kunt installeren, staat onder de naam van het abonnement.

Als er meerdere licenties beschikbaar zijn, kunt u meer apparaten beschermen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v118869637
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 29/06/2020