Extra apparaten beschermen met uw Norton Lifelock-abonnement

Afhankelijk van uw abonnement kunt u Norton mogelijk gratis op extra pc's, Macs of mobiele apparaten installeren. Controleer hoeveel licenties in uw abonnement beschikbaar zijn om te zien of u Norton-beveiliging naar meerdere apparaten kunt uitbreiden.

Video: Uw apparaatbeveiliging op een ander apparaat downloaden en installeren

Controleer het aantal beschikbare licenties voor uw abonnement

1. Meld u aan bij Norton.

2. Selecteer uw abonnement op het tabblad Mijn abonnement.

Het aantal beschikbare licenties dat u kunt installeren staat onder de naam van het abonnement.

Als er meerdere licenties beschikbaar zijn, kunt u meer apparaten beschermen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v118869637
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 23/09/2019