Uw bescherming uitbreiden naar andere apparaten

Als uw abonnement meerdere installaties toestaat, kunt u uw bescherming zonder bijkomende kosten op extra pc's, Macs of mobiele apparaten installeren. Controleer hoeveel licenties in uw abonnement beschikbaar zijn om te zien of u Norton-bescherming naar andere apparaten kunt uitbreiden.

Controleer het aantal beschikbare licenties voor uw abonnement

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer uw abonnement op het tabblad Mijn abonnementen.

3. Het aantal beschikbare licenties voor installatie staat onder het abonnement.

Als er meerdere licenties beschikbaar zijn, kunt u meer apparaten beschermen.

Uw bescherming op aan andere pc of Mac installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op de portaalpagina van Mijn Norton op Download.

3. Klik op de pagina Aan de slag op Downloadlink verzenden.

4. Voer een e-mailadres in dat u vanaf een pc of Mac kunt openen.

5. Klik op Verzenden.

Er wordt een e-mail verzonden naar dat e-mailadres met instructies om het Norton-product te installeren.

6. Zoek en open de e-mail van Norton op het mobiele apparaat waarop u de bescherming wilt downloaden en klik op Nu downloaden.

7. Klik op Akkoord en downloaden.

8. Sla het bestand op uw computer op en dubbelklik er vervolgens op om uw bescherming te installeren.

Het bestand wordt standaard in de map Downloads opgeslagen op Mac- en Windows-computers.

9. Volg de instructies op het scherm.

Uw bescherming op mobiele apparaten installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op de portaalpagina van Mijn Norton op Download.

3. Klik op de pagina Aan de slag op Downloadlink verzenden.

4. Voer een e-mailadres in dat u vanaf uw mobiel kunt openen.

U kunt de downloadlink ook als een sms naar een mobiel nummer verzenden, of de downloadlink kopiëren en delen. U kunt ook de camera-app op uw nieuwe apparaat openen, richt vervolgens de camera op de QR-code en tik op de link om de app te downloaden.

5. Klik op Verzenden.

Er wordt een e-mail verzonden naar dat e-mailadres met instructies om het Norton-product te installeren.

6. Zoek en open de e-mail van Norton op het mobiele apparaat waarop u de bescherming wilt downloaden en klik op Nu downloaden.

7. Kies op de pagina Aan de slag het Norton-product dat u wilt installeren en klik vervolgens op Volgende.

8. Download het product via de Google Play Store of App Store en installeer het.

9. Volg de instructies op het scherm om de app te installeren.

Norton-abonnementen en het aantal beschermde apparaten

Norton-abonnementen worden gelicentieerd op grond van een Acceptable Use Policy. Voor ieder abonnement is aanvaardbaar gebruik beschikbaar op www.norton.com/products.

Het aantal ondersteunde apparaten voor elk abonnement varieert van regio tot regio.

Video: Uw apparaatbeveiliging op een ander apparaat downloaden en installeren