Bericht: "Installatie mislukt: er is incompatibele beveiligingssoftware op uw computer aangetroffen. Verwijder..."

Verwijder de beveiligingssoftware van derden die op uw Mac was geïnstalleerd om dit probleem op te lossen.

De beveiligingssoftware van derden verwijderen

1. Klik op het pictogram Finderin de Dock om naar Finder te gaan.
  2. Klik op de menubalk op Ga naar > Programma's.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als een app zich niet in een map bevindt of geen verwijderingsprogramma heeft, sleept u de app van de map Programma's naar de prullenmand. Selecteer vervolgens Finder > Leeg prullenmand.

• Als de app in een map staat, opent u de map om te kijken of deze een verwijderingsprogramma bevat. Als u Uninstall App of App Uninstaller ziet, dubbelklik hier dan op.

Volg de instructies op het scherm om de app te verwijderen.

4. Start uw Mac na de verwijdering opnieuw op en installeer uw Norton-product.

Raadpleeg de volgende ondersteuningspagina's voor meer informatie over het verwijderen van beveiligingssoftware van derden op een Mac:

Als u meer hulp nodig heeft om beveiligingsproducten van derden te verwijderen, neemt u contact op met de technische ondersteuning van het product.

De locatie van deze documenten is aan verandering zonder kennisgeving onderhevig. We vermelden deze links uitsluitend voor uw gemak. Het vermelden van dergelijke links impliceert niet dat we de inhoud van dergelijke sites onderschrijven, aanbevelen of er verantwoordelijkheid voor accepteren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117583483