Ad Trackers blokkeren of de blokkering opheffen

Elk mobiel apparaat heeft een unieke reclame-id, die kan worden gebruikt om uw gegevens bij te houden, zoals uw naam, adres en leeftijd. Reclame-id's kunnen woorden gebruikt door app-ontwikkelaars om gerichte advertenties te maken die voor u relevant zijn. De functie reclametracking in Norton Secure VPN blokkeert gerichte reclame.

Voor een klein aantal websites moet Ad Tracker-blokkering zijn uitgeschakeld om goed te werken. Als u deze websites vertrouwt, kunt u reclametracking blokkeren.

Ad Trackers blokkeren of de blokkering opheffen

1. Open Norton Secure VPN.

2. Tik of klik op het pictogram Ad Tracker-blokkering.

3. Schakel Ad Trackers blokkeren naar wens in of uit.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117122899
Besturingssysteem: Windows, macos, Android, iOS
Laatste wijziging: 08/11/2019