Norton Secure VPN downloaden en installeren

Wanneer u een onbeveiligde draadloze verbinding gebruikt, kunnen uw internetprovider en websites gevoelige gegevens zien, zoals uw locatie, chatberichten en e-mails. U bent kwetsbaar voor cybercriminelen die uw gegevens willen volgen en stelen. Norton Secure VPN maakt een Virtual Private Network waarmee uw gevoelige gegevens worden versleuteld. U kunt hierdoor veilig gebruikmaken van een openbaar netwerk, zoals internet.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117122884
Besturingssysteem: Windows, macos, Android, iOS
Laatste wijziging: 14/05/2020