Laten we aan de slag gaan!

Heeft u uw apparaatbeveiliging gedownload?

Zorg ervoor dat u na aankoop van een Norton-product, dit product naar een van uw apparaten downloadt. Downloaden is gemakkelijk: meld u aan bij Norton en klik op Toestemmen en downloaden.

U moet mogelijk in de downloadmap op het bestand dubbelklikken nadat het is gedownload om de installatie te starten. Lees Norton op uw apparaat downloaden voor gedetailleerde instructies.

U kunt het naar meerdere apparaten downloaden als u een product met meerdere licenties heeft. U kunt het zelfs delen met familie en vrienden. Als u veel apparaten heeft, geef elk apparaat dan een gemakkelijk te onthouden naam in Norton.

Bent u beschermd?

Dubbelklik na installatie op het Norton-pictogram op uw bureaublad en kijk of het Norton-venster groen wordt weergegeven. Als de beveiligingsstatus van Norton groen is, wil dit zeggen dat uw apparaat wordt beschermd.

Als de status rood of oranje is, kan het zijn dat enkele Norton-functies niet zijn ingeschakeld of niet goed functioneren. In de meeste gevallen kunt u deze problemen oplossen door op de knop Nu repareren te klikken.

Zorg ook dat u de laatste updates voor uw besturingssysteem heeft geïnstalleerd en update periodiek alle andere software, telkens wanneer de leveranciers nieuwe updates uitbrengen.

Heeft u de Bescherming tegen identiteitsdiefstal geconfigureerd?

Als u Norton 360 met LifeLock heeft, moet u Bescherming tegen identiteitsdiefstal instellen. LifeLock Bescherming tegen identiteitsdiefstal controleert op bedreigingen voor uw identiteit en biedt herstelservices om u te helpen als u een probleem met identiteitsdiefstal heeft.

Lees voor meer informatie LifeLock Bescherming tegen identiteitsdiefstal instellen.

Online privacy garanderen

Als u Norton 360 met LifeLock heeft, moet u de functie Norton Secure VPN hebben die u helpt uw privacy te beschermen wanneer informatie via wifi, bedrade of mobiele verbindingen wordt verzonden of ontvangen.

Als u Norton Secure VPN afzonderlijk heeft aangeschaft, kunt u het op al uw compatibele apparaten downloaden. Lees voor meer informatie Norton Secure VPN instellen

Zijn uw kinderen beschermd? ... en uw bestanden en wachtwoorden?

U kunt de functie Norton Password Manager gebruiken om al uw wachtwoorden op te slaan, zodat u ze niet hoeft te onthouden. Onze browserwerkbalken vullen ze wanneer nodig automatisch veilig in.

Norton Security Premium biedt de functie Norton Family waarmee u het internetgebruik van uw kinderen in de gaten kunt houden. Lees Aan de slag met Norton Family voor meer informatie.

Norton Security Premium biedt ook een back-upfunctie die u kunt gebruiken om back-ups te maken van belangrijke documenten en gegevens.

Bent u op zoek naar uw factuur of abonnementsstatus?

Meld u aan bij Norton om uw abonnement te beheren.

U kunt uw factuur downloaden, uw ordergeschiedenis bekijken of uw factuurgegevens en e-mailadres bijwerken.

U kunt uw abonnement downloaden, uw apparaten beheren, ordergegevens bekijken en uw accountgegevens bijwerken.

U kunt ook zien welke apparaten door uw Norton-abonnement worden beschermd en zelfs een apparaat verwijderen om ruimte vrij te maken zodat u een nieuw apparaat kunt installeren.

Hulp nodig?

U kunt contact zoeken met andere gebruikers op Norton Community om over uw Norton-product te praten of beveiligingsonderwerpen te bespreken.

U vindt ons ook op Twitter of Facebook.

En mocht u problemen hebben met uw Norton-abonnement, dan kun u altijd gratis contact opnemen met Norton Support.

Als uw Norton-abonnement daar recht op geeft, kunt u ook contact opnemen met onze Virus Protection Promise-ondersteuning voor hulp bij het verwijderen van een bedreiging.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117057704
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 20/11/2019