Aan de slag met NortonLifeLock

Heeft u uw Apparaatbeveiliging gedownload?

Nadat u zich op NortonLifeLock heeft geabonneerd, moet u Apparaatbeveiliging op elk apparaat downloaden en installeren om bescherming te krijgen. Downloaden is gemakkelijk: meld u aan bij uw account en klik op Downloaden. Lees Norton Apparaatbeveiliging installeren voor gedetailleerde instructies.

U kunt het afhankelijk van uw abonnement op meerdere apparaten downloaden.

Is uw bescherming ingeschakeld?

Dubbelklik na installatie op het Norton-pictogram op uw bureaublad en kijk of het Norton-venster groen wordt weergegeven. Als de beveiligingsstatus van Norton groen is, wil dit zeggen dat uw apparaat wordt beschermd.

Als de status rood of oranje is, kan het zijn dat enkele Norton-functies niet zijn ingeschakeld of niet goed functioneren. In de meeste gevallen kunt u deze problemen oplossen door op de knop Nu repareren te klikken.

Zorg ook dat u de laatste updates voor uw besturingssysteem heeft geïnstalleerd en update periodiek alle andere software, telkens wanneer de leveranciers nieuwe updates uitbrengen.

Heeft u online privacybescherming?

Als u Norton 360 heeft, moet u de functie Norton Secure VPN* hebben die u helpt uw online privacy te beschermen wanneer informatie via wifi, bedrade of mobiele verbindingen wordt verzonden of ontvangen.

U moet de bescherming op elk apparaat downloaden en installeren om voor dat apparaat online privacybescherming te krijgen.

Als u Norton Secure VPN afzonderlijk heeft aangeschaft, kunt u het op uw compatibele apparaten downloaden. Lees Aan de slag met Norton Secure VPN voor meer informatie.

* Norton Secure VPN is alleen in bepaalde landen beschikbaar.

Zijn de apparaten van uw kinderen beschermd? ... en uw bestanden en wachtwoorden?

Uw abonnement kan de functies Norton Cloudback-up** en Ouderlijk toezicht van Norton Family^ bevatten. Met Ouderlijk toezicht van Norton Family kunt u het internetgebruik van uw kinderen in de gaten houden. Lees Aan de slag met Norton Family voor meer informatie. U kunt de functie Norton Cloudback-up gebruiken om back-ups te maken van belangrijke documenten en gegevens. Lees voor meer informatie Norton Cloudback-up activeren.

U kunt de functie Norton Password Manager gebruiken om al uw wachtwoorden op te slaan, zodat u ze niet hoeft te onthouden. Onze browserextensies vullen ze wanneer nodig automatisch veilig in. Zie voor meer informatie De Norton-browserextensies toevoegen.

^ De functies van Ouderlijk toezicht van Norton Family worden niet ondersteund op Mac.

** De functie Norton Cloudback-up wordt niet ondersteund op Mac. Uw apparaat moet ingeschakeld zijn en een internet-/data-abonnement hebben.

Bent u op zoek naar uw factuur of abonnementsstatus?

Meld u aan bij Mijn Norton om uw abonnement te beheren.

U kunt uw factuur downloaden, uw ordergeschiedenis bekijken of uw factuurgegevens en e-mailadres bijwerken in Mijn Norton.

U kunt ook zien welke apparaten door uw abonnement worden beschermd en zelfs een licentie vrijmaken om een nieuw apparaat te beschermen.

Hulp nodig?

Mocht u problemen hebben met uw abonnement, dan kunt u altijd contact opnemen met onze Klantenservice en ondersteuning.

U kunt contact opnemen met andere gebruikers via Norton Community om over uw bescherming te praten of beveiligingsonderwerpen te bespreken. U vindt ons ook op Twitter of Facebook.

Als u denkt dat uw apparaat is geïnfecteerd en als u daarvoor in aanmerking komt, kunt u gebruik maken van de Virus Protection Promise^^. Een Norton-expert kan u dan helpen bij het diagnosticeren en verwijderen van het virus. Lukt dit niet, dan ontvangt u een terugbetaling.

^^ Virus Protection Promise: om in aanmerking te komen, moet u een kwalificerend abonnement met automatische verlenging hebben. Als de Norton-expert het virus niet van uw apparaat kan verwijderen, kunt u een terugbetaling krijgen op basis van de werkelijke prijs die u voor de huidige termijn van uw kwalificerende abonnement heeft betaald. Als u een bundel heeft (een in aanmerking komend abonnement van Norton LifeLock gekocht in combinatie met een ander Norton LifeLock-product of een product van derden), wordt uw terugbetaling beperkt tot de adviesprijs van de fabrikant voor de huidige termijn van uw in aanmerking komende abonnement en zal deze terugbetaling de betaalde totaalprijs voor deze bundel niet overschrijden. Terugbetalingen zijn exclusief alle ontvangen kortingen of terugbetalingen en minus verzend- en administratiekosten en alle van toepassing zijnde belastingen behalve in bepaalde staten en landen waar verzend- en administratiekosten en belastingbedragen ook kunnen worden gerestitueerd. De restitutie is niet van toepassing op schade die is opgetreden als gevolg van virussen. Zie Norton.com/guarantee voor alle details.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117057704
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 24/01/2020