Ondersteuningsbeleid voor Norton-producten van providers

Sommige providers bieden Norton-producten aan hun klanten aan als een extra service. Deze producten worden doorgaans aangeduid als Partner Managed Subscriptions (PMSS-producten).

Als u uw Norton-product niet heeft aangeschaft op de Norton-website, is het belangrijk te weten wie uw provider is. Dit zal u helpen bij het identificeren van het juiste ondersteuningspersoneel voor facturering of technische vragen.

Omdat Norton-producten deel uitmaken van een aanbieding van de provider, is het meestal de provider die toegang heeft tot uw abonnementsgegevens en -details om u verder te helpen. Providers zijn getraind om ondersteuning te bieden voor Norton-producten. Neem contact op met uw provider voor ondersteuning.

Het product herkennen dat u van providers heeft ontvangen

Kies een van de volgende secties om te bepalen of uw Norton-product een Norton Online Services-product is:

Vanuit het productvenster

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in de rechterbovenhoek op Help.

3. Klik op Info in het venster Help Center.

Hiermee wordt er een venster geopend met productspecifieke informatie en wordt er ook een sectie weergegeven waarop u de naam van de verkoper ziet.

Wat versie 22.x betreft, wordt de naam van de verkoper niet altijd weergegeven in het paneel Over. Het hangt af van de configuratie van de specifieke indeling.

Als uw productnaam het woord Online bevat, dan verwijst het naar de indeling van een partner van Norton die speciaal is ontworpen voor de provider.

Benaming met Online is niet van toepassing op Mac-producten.

Logo van provider

Norton-producten die door providers worden geleverd worden vaak verkocht onder meer dan een merk en geven het logo van de provider weer in het Norton-productvenster.

Pincode van product

Het is mogelijk dat u een pincode ontvangt van uw provider in een welkomstmail. Deze pincode is een activeringssleutel van 13 tekens waarmee u uw Norton-product kunt activeren.

Soms bevat de downloadlink van uw provider een pincode. Als de downloadlink die u van uw provider ontvangt een pincode van 13 cijfers bevat, gaat het om een Partner Managed Norton-product. In dat geval is niet Norton, maar uw provider doorgaans verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning aan u.

Ondersteuning verkrijgen

1. Open uw Norton-apparaatbeveiliging.

2. Klik in de rechterbovenhoek op Help > Ondersteuning verkrijgen.

Hierdoor wordt AutoFix uitgevoerd en krijgt u de optie om de ondersteuningswebsite voor Norton Online Services te raadplegen voor oplossingen.

Als u geen oplossing op de ondersteuningswebsite vindt, klikt u in de rechterbovenhoek van de website op Contact opnemen. Hierdoor komt u op de website van de respectieve partner terecht. Zij zullen u verder helpen.

Soms is het product niet zo ingesteld dat u naar de Help-pagina's van uw provider wordt doorgestuurd. In plaats daarvan wordt u doorgestuurd naar een algemeen providervenster waarin u wordt gevraagd contact op te nemen met uw provider voor ondersteuning.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v115410313