Bericht: 'U kunt deze versie van de toepassing niet gebruiken. Installeer Norton Security met deze versie van Mac OS X.'

Deze fout verschijnt wanneer u probeert Norton Security te installeren op Mac OS X 10.10.9 of eerder. Norton Security voor Mac kan alleen op Mac OS X 10.10.x of later worden geïnstalleerd.

Update uw Mac OS naar de nieuwste beschikbare versie. Raadpleeg voor meer informatie over de compatibiliteit van de hardware van Mac-modellen de website Apple OS Support.

Disclaimer : NortonLifeLock is niet verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van gegevens, opinies, adviezen of beweringen op sites van derden. NortonLifeLock biedt deze links uitsluitend voor uw gemak. Het aanbieden van dergelijke links impliceert niet dat NortonLifeLock de inhoud van dergelijke sites onderschrijft, aanbeveelt of er verantwoordelijkheid voor accepteert.

Een upgrade naar de nieuwste versie van Mac OS X uitvoeren

1. Klik op het Apple -pictogram op de menubalk en selecteer Software-update.

Als uw computer niet is bijgewerkt, moet u de weergegeven software-updates installeren die beschikbaar zijn voor uw computer.

2. Selecteer in het venster Software-update het vakje naast Mac OS X-update en klik vervolgens op Installeer 1 onderdeel.

Wanneer 'Uw software is up-to-date' wordt weergeven, kunt u ervan uitgaan dat alle beschikbare updates geïnstalleerd zijn.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v101831961
Besturingssysteem: windows,mac,android,ios