Ik wil het Norton-product downloaden dat ik in een winkel heb gekocht

Wist u dit? Vele abonnementen bieden de mogelijkheid om uw Norton-beveiliging gratis uit te breiden naar meerdere apparaten.

Klik hier om te weten te komen hoe u dit doet.

Om uw Norton-product na aanschaf in een winkel of via een gelieerde website van derden te installeren, moet u een Norton-account maken of het gekochte product toevoegen aan de bestaande account.

Tijdens het installatieproces kunt u zich registreren voor de Automatische verlengingsservice van Norton

Uw Norton-product downloaden en installeren

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik op Een account aanmaken en voltooi het aanmeldproces als u nog geen Norton-account heeft.

Meld u aan als u al een Norton-account heeft.

3. Klik in het venster Aan de slag op Een nieuwe productsleutel invoeren.

Typ uw productsleutel en klik op >.

Als u een verpakte cd online of in een winkel heeft gekocht, bevindt de productsleutel zich in de doos op een sticker op de achterkant van de cd- of dvd-hoes, of op een kaartje in de doos.

Uw productsleutel is een combinatie van letters en cijfers. De sleutel bevat geen speciale tekens.

Uw abonnement gaat in wanneer u de 25-cijferige sleutel invoert die op de productkaart of in de bevestigingsmail staat.

4. Als u zich wilt aanmelden voor de Automatische verlengingsservice voor uw Norton-abonnement klikt u op Aan de slag.

Klik op Overslaan en ga naar punt 9 als u zich niet wilt aanmelden voor de Automatische verlengingsservice.

5. Lees de voorwaarden en bepalingen van de automatische verlenging en klik op Akkoord en doorgaan.

6. Voer uw creditcardgegevens in en klik op Volgende.

7. Voer uw factuuradres in en klik op Aanmelden voor Automatische verlenging.

8. Klik in het registratiebevestigingsscherm op Downloaden voortzetten.

9. Klik op Akkoord en downloaden.

Als u meer dan één Norton-product in uw account heeft, kiest u het gewenste product en klikt u op Volgende.

Als u een klant van Norton Security Platinum bent, kiest u het product dat u wilt installeren en klikt u op Volgende.

Klik op Meer laden als uw gewenste product niet in de lijst wordt weergegeven.

Als u het op een ander apparaat wilt installeren, klikt u op Een downloadlink doorsturen.

10. Volg de weergegeven instructies voor het Uitvoeren of Opslaan van het downloadbestand. Deze kunnen verschillen, afhankelijk van uw browser. Als u heeft gekozen om het bestand op te slaan, gaat u na het downloaden naar de opslaglocatie en dubbelklikt u op het bestand.

Nadat het downloadprogramma is uitgevoerd, wordt uw product automatisch gedownload, geïnstalleerd en geactiveerd. Uw apparaat wordt weergegeven met de actuele beveiligingsstatus en aanvullende software kan vanuit uw Norton-account worden geïnstalleerd.

Zie Ik wil mijn Norton-product naar mijn apparaat downloaden om opnieuw te downloaden of op een ander apparaat te installeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v101779430_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 14/02/2019