Ik wil het Norton-product downloaden dat ik in een winkel heb gekocht

Wist u dit? Vele abonnementen bieden de mogelijkheid om uw Norton-beveiliging gratis uit te breiden naar meerdere apparaten.

Klik hier om te weten te komen hoe u dit doet.

Om uw Norton-product na aankoop in een winkel of via een externe partnerwebsite te installeren, moet u een Norton-account maken of het gekochte product toevoegen aan het bestaande account. Lees Uw Norton-bescherming beheren op Mijn Norton voor meer informatie.

Tijdens het installatieproces kunt u zich aanmelden voor de Automatische verlengingsservice van Norton. Voor meer informatie over de automatische verlengingsservice van Norton leest u Hulp bij Automatische verlengingsservice van Norton.

Uw Norton-product downloaden en installeren

1. Aanmelden bij Norton.

2. Klik op Een account aanmaken en voltooi het registratieproces als u nog geen Norton-account heeft.

Meld u aan als u al een Norton-account heeft.

3. Klik in het venster Aan de slag op Een nieuwe productsleutel invoeren.

Typ uw productsleutel en klik op >.

Als u een verpakte cd online of in een winkel heeft gekocht, bevindt de productsleutel zich in de doos op een sticker op de achterkant van de cd- of dvd-hoes, of op een kaartje in de doos.

Uw productsleutel is een combinatie van letters en cijfers. De sleutel bevat geen speciale tekens.

Uw abonnement gaat in wanneer u de 25-cijferige sleutel invoert die op de productkaart of in de bevestigings-e-mail staat.

4. Lees de voorwaarden en bepalingen en klik op Akkoord.

5. Lees op de pagina Aan de slag de voorwaarden en bepalingen van de abonnementen die automatisch worden verlengd en klik op Akkoord en doorgaan.

De automatische verlengingsservice van Norton biedt een gemakkelijke manier om beschermd te blijven tegen internetbedreigingen door uw Norton-abonnement automatisch te verlengen voordat het verloopt. Zo blijft uw Norton-product up-to-date en is uw computer beschermd zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Nadat u het heeft geactiveerd, kunt u zich bij uw Norton-account aanmelden en Automatische verlenging annuleren.

6. Voer op de pagina Betaalmethode uw factureringsadres en creditcardgegevens in en klik op Akkoord en doorgaan.

7. Controleer uw betaalmethode en klik op Automatische verlenging inschakelen.

8. Klik in het registratiebevestigingsscherm op Doorgaan.

9. Klik op Akkoord en downloaden.

Als u meer dan één Norton-product in uw account heeft, kiest u het gewenste product en klikt u op Volgende.

Als u een klant van Norton Security Platinum bent, kiest u het product dat u wilt installeren en klikt u op Volgende.

Klik op Meer laden als uw gewenste product niet in de lijst wordt weergegeven.

10. Volg de weergegeven instructies voor het Uitvoeren of Opslaan van het downloadbestand. Deze kunnen verschillen, afhankelijk van uw browser. Als u heeft gekozen om het bestand op te slaan, gaat u na het downloaden naar de opslaglocatie en dubbelklikt u op het bestand.

Nadat het downloadprogramma is uitgevoerd, wordt uw product automatisch gedownload, geïnstalleerd en geactiveerd. Uw apparaat wordt weergegeven met de actuele beveiligingsstatus en aanvullende software kan vanuit uw Norton-account worden geïnstalleerd.

Zie Norton op uw apparaat downloaden om opnieuw te downloaden of op een ander apparaat te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v101779430
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 09/08/2019