Het Norton-product downloaden dat u in een winkel heeft gekocht

Om het Norton-product voor apparaatbeveiliging dat u in een winkel of via een externe partnerwebsite heeft gekocht te installeren, moet u een Norton-account aanmaken of het gekochte product aan de bestaande account toevoegen.

Het gekochte product aan uw account toevoegen en uw Norton-product installeren

Uw productsleutel is een combinatie van letters en cijfers. De sleutel bevat geen speciale tekens.
Als u online of in een winkel een verpakt product heeft gekocht, zit de productsleutel in de doos op een sticker, is hij afgedrukt op een kaartje in de doos of staat hij in de e-mail met de orderbevestiging.
  1. Ga naar norton.com/setup.

2. Klik in de rechterbovenhoek op Aanmelden.

3. Als u nog niet bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden.
    Als u geen account heeft, klik dan op Een account aanmaken en voltooi het aanmeldproces.

4. Klik op de pagina Aan de slag op Een nieuwe productsleutel invoeren.

5. Voer op de pagina Aan de slag uw productsleutel in en klik op >.

6. Lees de Licentie- en serviceovereenkomst en klik op Ik ga akkoord.

7. Werk op de pagina Autorisatie voor jaarlijkse automatische verlenging uw factuuradres en creditcardgegevens bij.

8. Klik op Akkoord en downloaden.

9. Volg de weergegeven instructies voor het Uitvoeren of Opslaan van het downloadbestand.

Nadat het Norton-installatieprogramma is uitgevoerd, wordt uw product automatisch gedownload, geïnstalleerd en geactiveerd. Uw apparaat wordt weergegeven met de actuele beveiligingsstatus, en aanvullende software kan vanuit uw account worden geïnstalleerd.

Als u het bericht 'Ongeldige productsleutel' ziet, leest u Bericht: 'Ongeldige productsleutel'.