Systeemvereisten voor Norton Security

Met Norton Security beschikt u nu over krachtige Norton Protection voor uw pc's, Mac®s, smartphones en tablets. Voor installatie van Norton Security moet uw apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoen die in dit artikel zijn vermeld.

Norton Security Premium biedt ouderlijk toezicht waarmee u uw kinderen online kunt beschermen, plus een veilige online back-up van 25 GB secure voor 10 apparaten (alleen pc's). Veilige back-up voor Mac OS X is niet inbegrepen.

Selecteer uw apparaat voor meer informatie

Mac