Norton Apparaatbeveiliging installeren

Meld u aan bij uw account of maak een nieuw account om Norton Apparaatbeveiliging op een ondersteunde pc, laptop, mobiele telefoon of tablet te installeren.

Heeft u Norton Apparaatbeveiliging in een winkel gekocht of een productcode die nog niet bij uw account is geregistreerd, lees dan Het Norton-product downloaden dat u in een winkel heeft gekocht.

Heeft u het Norton-product verkregen via uw provider, lees dan Norton van uw provider downloaden en installeren.

Norton Apparaatbeveiliging downloaden

1. Ga naar my.norton.com en klik op Aanmelden.

Klik op Een account aanmaken en voltooi het registratieproces als u nog geen Norton-account heeft.

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

3. Klik op Downloaden in de portal Mijn Norton.

Als u een installatie uitvoert op Windows 10 in S-modus, klikt u op Downloaden van Microsoft en volgt u de aanwijzingen om via de Microsoft Store te installeren.

4. Klik op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.

Als u een mobiel apparaat gebruikt, kiest u het abonnement dat u wilt downloaden en tikt u op Volgende.

Kies een van de opties afhankelijk van uw apparaat om Norton Apparaatbeveiliging te installeren:

Norton Apparaatbeveiliging installeren op Windows

1. Nadat de download is voltooid, voert u het installatieprogramma uit vanuit uw browser.

• Klik in Internet Explorer of Microsoft Edge op Uitvoeren.

• Klik in Firefox of Safari in de rechterbovenhoek op het downloadpictogram. Klik vervolgens op het Norton-installatieprogramma.

• Klik in Chrome in de linkerbenedenhoek op het Norton-installatieprogramma.

2. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Norton Apparaatbeveiliging installeren op Mac

Uw Norton-product wordt alleen op Mac OS X 10.7.5 (Lion) of later ondersteund. Als u OS X 10.6 of eerder op uw Mac heeft, moet u uw Mac-besturingssysteem naar de ondersteunde versie upgraden.

Als u Norton-productversie 8.x of hoger wilt installeren, moet u Mac OS X 10.10.x of hoger hebben.

Voordat u Norton installeert, is het raadzaam op de Norton-licentieovereenkomst te klikken en de productlicentieovereenkomst te lezen.

Norton Apparaatbeveiliging installeren op Android

1. Tik onder Norton downloaden van Google Play op Downloaden van Google Play.

U wordt nu omgeleid naar de Play Store.

2. Tik op Installeren om de app te installeren.

3. Tik op Openen wanneer de installatie is voltooid.

4. Lees de Norton-licentieovereenkomst en tik op Doorgaan.

Norton Mobile Security voert de initiële set-up, LiveUpdate, antimalwarescan en App Advisor-scan uit. Wanneer de set-up is voltooid, meldt u zich aan bij uw Norton-account om alle functies van Norton Mobile Security te gebruiken.

5. Tik in de linkerbovenhoek op het pictogram Menu en tik vervolgens op Aanmelden.

6. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

Treden er problemen op wanneer u Norton Mobile Security installeert, controleer dan of de recentste versie van de Google Play-app op uw apparaat staat. Kijk daarnaast of de nieuwste systeemupdates zijn geïnstalleerd.

Norton Apparaatbeveiliging installeren op iPhone of iPad

1. Tik onder Norton downloaden van de App Store op Downloaden van de App Store.

U wordt nu omgeleid naar de App Store.

Als u een iPad gebruikt, tikt u op Norton op iPad installeren en volgt u de instructies op het scherm.

2. Tik op Ophalen en vervolgens op Installeren.

3. Wanneer de download is voltooid, tikt u op Openen om de Norton Mobile Security-app te starten.

4. Lees de Norton-licentieovereenkomst en tik op Aanmelden.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

Zorg dat u het e-mailadres en wachtwoord gebruikt waarmee u Norton Mobile Security of uw Norton-product met Mobile Security (zoals Norton Security of Norton 360) heeft aangeschaft.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090708112600EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 17/12/2019